Fürdőszoba és WC kialakítása kis helyen, stílusosan





Kis alapterületre kell bezsúfolni a zuhanyzót, mosdót, mosógépet, (idény jellegű szárítást), kazánt s a WC-t úgy, hogy még némi tároló is rendelkezésre álljon?
Ha szembesülünk a rendelkezésre álló tér nagyságából adódó korlátokkal, jól átgondolt és pontos tervezéssel kell besakkoznunk a szükséges funkciókat. Ezt segítendő, sok gyártó kínál olyan szanitereket, melyek segítségünkre lehetnek. Emellett, tudván a beillesztendő elemek használati terének méretezését, úgy kell  megoldani a problémát, hogy az valóban jól használható legyen, hisz könnyen akadályozhatnák egymást az egyes funkciók.
Kis alapterület mellett sem kell feltétlenül elvetnünk a külön WC gondolatát, járjuk körül a kérdést, ügyes térszervezéssel lehet erre is  megoldás, mint esetünkben.
Hogyan alakíthatjuk ki a fürdőszobánkat úgy, hogy kedvező árfekvésű berendezési elemeket  felhasználva, de stílusos legyen a végeredmény? Ha választunk egy, a lakás hangulatához is illő különleges csempét (a nm áras típusok sokkal kedvezőbb árúak, mint a darabra kaphatóak), melyet dekor-elemként használunk és a többi részre pedig egyszerűbb csempét választunk, stílusos fürdőszobát alakíthatunk ki pénztárcabarát módon.

Ha segítségre van szüksége a fürdőszoba funkcionális és hangulati megtervezéséhez, keressen elérhetőségeim egyikén: ITT!

Népszerű bejegyzések