Szín-tervezés, hangulat-tervezés - A lakás, szoba hangulatának, színeinek megtervezése - Jellegtelennek érzi otthonát?

Otthonában körbetekintve hiányérzete támad? A lakás minden funkciót kielégít, még-sincs "Otthon"-hangulat? - A Megoldás:

  • Lakberendezői részfeladat a hangulati tervezés is, mely magába foglalja a stílus-, szín-, és formai hangulat javaslatát "Hangulati lap" formájában, mely felvillant egy követendő irányt. Több verzió is kérhető, ekkor kiválasztható a leginkább tetsző változat. Ez sokaknak már segítséget nyújt és önálló lakberendezésük tovább folyhat.

  • Mindez a koncepció alkalmazható az adott lakásra, ekkor már tervezési munkának minősül, mely lehet skiccszerű (vázlatos) megjelenítés "Vázlatos hangulati terv". Ebben az esetben  néhány főnézeti skiccen bemutatásra kerül a színelképzelés, felvillantva valamit a követendő hangulatból. Ez már több, mint csak a Hangulati lap, de nem méretezetten pontos terveket tartalmaz.







  • A hangulati tervezés lehet pontos "Ajánlati terv" formájában átadott elképzelés, ekkor pontos látványterveken és falnézeteken kerül bemutatásra a tervezett hangulat. 












Természetesen a Hangulati lap készítést és a Hangulat tervezést is igényfelmérés előzi meg. A tervezési munka alatt igény esetén folyamatos kommunikációval finomodik a végső megjelenés tervezete, hogy igazán szerethető "Otthon" fejlődjön a lakásból.

Népszerű bejegyzések